LADY T BAND er et bluesrock band fra Skien. Består av 5  allsidige musikere fra øverste hylle. LADY T BAND er kjent for å levere blues/ bluesrock i særklasse. Med råe gitar-riff, dyp og sjelfull vokal, og en rytmisk groove som tar pusten fra deg, vil de ta deg med på en reise gjennom sjangerens rike historie. LADY T BAND er et allsidig band, så om du ønsker en heftig partykveld, leverer de flere 80/90 talls perler, og hyller Norsk musikkhistorie ved å servere deg de største Norske landeplagene. LADY T BAND setter publikum i fokus og har med sin unike formidlingsevne tatt Norge med storm!

LADY T BAND er:
Torstein Vala – Gitar
Tove Seiersten – Vokal og Entertainer
Vidar Kristiansen – keys
Emil Balomiri– Bass / Vokal
Magnus Mæla– Trommer / Perk

Biografi

Tove Wang Seiersten (vokal). Tove startet i band på slutten av 70 tallet på Gran på Hadeland. Hun har siden da vært med i flere band og mange musikkprosjekt.Hun trakterer flere ulike sjangere, men det er i blues og bluesrocken hun føler seg mest hjemme. Tove blir beskrevet som en kruttønne av en vokalist, og har en dyp og sjelfull stemme. En ekte entertainer som setter nærhet til sitt publikum høyt. Torstein Vala (gitar). Hvis du allerede tror du har møtt gutten med det største smilet i hele verden, tenk om igjen. Den gutten er, uten tvil, gitaristen i Lady T Band. Han kommer fra Telemark, er en allsidig musiker som trakterer flere instrumenter, og er i tillegg lydtekniker og produsent.Torstein har vært endel av bandet siden oppstarten i 2019. Vidar Kristensen (Keys/ org). Denne unge mannen kommer opprinnelig fra Fredrikstad. Er nå bosatt i Skien. Vidar har vært med i mange band og prosjekter fra han var 17 år gammel. Vidar er den i bandet som lever av musikken på heltid og ble med i bandet i 2022. I tillegg jobber han som freelancer med flere kjente musikere. Magnus Fjellhaard Mæla (trommer). Mer engasjert trommis skal du lete lenge etter!  Magnus er en allsidig og dyktig trommis som alltid gir det lille ekstra. Han har tilhold i Telemark og elsker å formidle god musikk ut til folket. Alt fra Groovy blues til hard rock. Og kanskje, om du er heldig, så får du se han briljere litt med stikkene også. Emil Balomiri (bassist). Emil er utdannet musiker og har lang og bred erfaring innen bl.a klassisk, funk, jazz og blues. Han har spilt med flere kjente artister og trakterer også flere instrumenter. Han er i tillegg produsent, lydtekniker og arrangør. Emil kommer opprinnelig fra Romania, men har bodd i Norge i ca 18 år.

Omtaler fra blant konserter i Lillehammer, Skien og Haugesund

«Helt fantastisk opplevelse  i Haugesund. Makan til trøkk». «Har vært på flere av konsertene, og de er virkelig verdt et besøk. Får god kontakt med publikum. Dyktige musikere og råbra vokalist» «Ikke hørt disse før? Da har du virkelig noe å se(høre) frem til!!  Makan til flinke folk, stemme og engasjement!  Gleder oss allerede til gjensyn i sommer «