Vi gleder oss over å få en samarbeidspartner som håndterer podcaster for oss, men som også driver med lydproduksjon. Nedenfor en kort presentasjon med Gunnars egne ord:-)

Mitt navn er Gunnar B. Ingebrigtsen og er musiker, komponist, produsent og skribent.  Jeg holder til på Lillehammer og har mitt eget produksjons selskap, Ingebrigtsen Lydproduksjon som blant annet produserer 2 podcaster, «Kulturpodcasten PIF» og livstilspodcasten «På tokt med livet».
Dette skrivet handler om «Kulturpodcasten PIF». «Kulturpodcasten PIF» er en podcast for poeter/diktere, forfattere og sing/songwriters som går med en drøm om å få framført sine skaperverk. Det finnes så mange dyktige poeter/forfattere/sing & songwriters der ute som drukner i mangfoldet og ikke kommer seg igjennom det «kulturelle nåløyet» i Norge i dag og får derfor ikke vist fram deres talent.

Litt historikk:
I 2016 arrangerte jeg en musikk konkurranse som het «Pay It Forward 2016». Da plukket jeg ut 5 artister/sing&songwritere som fikk komme i studio og spille inn 2 av sine egne låter. Videre ble det gjennomført en konsert med disse 5 artistene i slutten av oktober 2016. I juni 2021 tok jeg opp stafettpinnen igjen og denne gangen i form av en podcast hvor jeg finner talenter innen musikk, dikt og poesi og lager dybdeintervju med disse.
Siden oppstarten i mai 2021 har jeg intervjuet over 110 artister/diktere/poeter så langt.

Treff oss på sosiale medier

Konserter

Månefestivalen

juli 25 - juli 27

Månefestivalen er en av landets eldste og mest sjarmerende musikkfestivaler. Festivalen finner sted i Gamlebyen Fredrikstad [...]