Bootlegs er et band som mange har vanskelig for å sette en konkret sjanger på.Vi har selv tenkt at vi går under country/folk sjangeren. Vi forsøker å produsere minst 2-3 nye låter pr år. Det er Knut Bjorvatn Rinden som skriver tekstene og setter grunnlaget for melodien, men blir satt sammen av hele «Bootlegs»-gjengen!
Vi har pr skrivende dato 27347 månedlige lyttere og 3274726 streams på Spotify på våre 18 sanger som har kommet fra 2018 og frem til idag.
Vår særegenhet er nok Knut sin grove, «raspete» stemme i flott samklang av Lindas klokkeklare, lyse stemme. De blir godt akkompagnert av Nina sitt lidenskapelige felespill og Svein Åges unike el-gitarlyd. Leif Helge holder en stødig og god rytme på trommene i godt samarbeid med Vidars
solide bassgitarferdigheter. Roy Harald er vår eminente lydmann som passer på at du har en fin lyd på live jobber. Hele Bootlegs synger på koringer, og dette utgjør vår unike «sound» utført på enten Knut sin dialekt fra Vinje i Telemark eller på Herefoss dialekt sunget av Linda. Bootlegs har fått gode tilbakemeldinger for konserter og utgitt materiale. Vi spiller ofte for fulle hus og snart står vi på en scene nær deg!